جلد دوم کتاب «مدیریت تولید در هنر- صنعت فرش دستباف» منتشر شد.
جلد دوم کتاب مدیریت تولید در هنر- صنعت فرش دستباف- نوشته رضا الله داد- توسط نشر بارخ منتشر و راهی بازار نشر شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز ملی فرش ایران، این کتاب در 3 فصل تنظیم شده است در فصل اول به اصول مدیریت، در فصل دوم مدیریت در تولید فرش دستباف، در بخش پایانی به مدیریت صنعتی اشاره گردیده و توضیحاتی در مورد وظایف مدیران و اهمیت نیروی انسانی آورده شده است.
رضا الله داد به عنوان فردی که از پیشکسوتان تولید فرش بوده و افزون بر مدیریت در شرکت سهامی و مرکز ملی فرش ایران، سابقه تدریس در دانشگاه را نیز داراست وی در این کتاب کوشیده است تا الگوی مناسب و کاملی برای مطالعه در باره مدیریت و مدیریت در حوزه فرش در اختیار دانشجویان و علاقهمندان این حوزه قرار دهد.
در تدوین این کتاب ابوالقاسم وحیدی فردوسی و سیده عذرا یوسفی نیز با الله داد همکاری داشته اند کتاب «مدیریت تولید در هنر- صنعت فرش دستباف» در ١٤٤ صفحه در هزار نسخه با بهای 45 هزار تومان عرضه شده است.
منبع : مرکز ملی فرش ایران